Studio Papaver

Home

26 augustus 2011

Tussentijds Ontwaken – lokale werkgroep

Tijdens het ontwerpend onderzoek wil Studio Papaver werken met een lokale werkgroep. Het streven is om deze groep te laten bestaan uit een verzameling personen uit de Spoorzone en omgeving, die goed op de hoogte zijn van het alledaagse leven in het gebied. Studio Papaver zal de lokale werkgroep gedurende het proces benaderen met specifieke vragen over gebruik, verhalen en de geschiedenis van scheurplekken in de rand rond de Spoorzone.

Bij deze doet Studio Papaver een oproep om deel te nemen aan deze lokale werkgroep. Ben jij een lokale expert van de omgeving rond de Spoorzone? Weet jij veel te vertellen over wat er gebeurt, op en rond de scheurplekken die hier te vinden zijn? Ben jij bezig met een initiatief (spontaan of geregisseerd) rondom de Spoorzone waar Studio Papaver van op de hoogte zou moeten zijn? Voel jij je betrokken bij wat er in en rond de Spoorzone gebeurt en vind je het leuk om af en toe per e-mail of telefoon benaderd te worden met vragen hierover? Laat het weten via !